Jaksaa sataa ja syksy jo pitkällä. Nyt, ekan kerran olen osannut alkaa miettiä joululahjoja jo ajoissa. Kerkeän ehkä muutaman pehmeän paketin puikottaa täksi jouluksi. Jotain jo valmiina mutta niitähän en voi täällä paljastaa ennen pukin tuloa. Ei ehkä tule sitä joka vuotista paniikkia lahjojen suhteen... Ja uusin Novitakin tuli perjantaina postiluukkuun... innolla odotin mutta, no vähän petyin kyllä mutta löysin sieltä tämän vuoden "joulukukan". Eli siis sen softystä virkatun tontun. Sen ajattelin tehdä pojan tarhantädeille ja tutuille joulukukaksi.

Kesken edelleen on se kertomani puro tunika. En tiedä, että koska saan siihen tarvittavan inspiksen...

Mutta valmista esiteltävää on... Oma porkkana polusta kudottu kiekurahuivi ja siihen kämmekkäät. Settiin riitti 1 kerä novitan polku lankaa. Ohje on Moda 4/2011 malli nro 19. Kämmekkäät oma ohje.

 

Äitykkä taisi ihastua tähän malliin ja pyysi joululahjaksi samaa punaisesta langasta... mutta äitin synttärit osui sopivasti syksyyn niin tein samanlaisen setin synttärilahjaksi polku punajuuri langasta.

Sitten kudonnasta. Sain aloitettua jouluhuovan. Ihana punaisen ja ruskean kirjava loimi ja kudon sen myös samoilla väreillä. Joulu siis mielessä tälläkin saralla... Ja vielä esittelen kuteet joista on tulossa ensimmäinen poppanaliinani. Yllätys, että ruskeaa ja vihreää... Juuri mietin, että pitääkin mennä hakemaan myös punaista, että saan myös joulupoppanan :)