Oikein hyvää jo melkeinpä mennyttä pääsiäistä. Laitan tähän kuitenkin vielä pääsiäisaiheisen kuvan jonka otin jokunen päivä sitten. Munien hävittäminen on jo hyvin käynnissä :). Mainitaan vielä, että poppana on äitykän jokunen aika sitten kutoma pääsiäisliina ja neulahuovutettu koriste itsetekemäni. Ohje taisi olla novitassa kevät/2009.

 

Olenhan minä kuitenkin nyttenkin ihan ahkera ollut... vaikka kyllä vähän taukoa tulikin, kun ensimmäistä kertaa elämässäni innostuin lukemaan kirjoja. Peräkkäin luin kaikki Twilight sarjan kirjat. Ovat ne mahtavia :) Elokuvat jo tuttuja niin pitihän ne kirjatkin lukea. Useasti lukiessani harmittelin kun puikkohommat seisoivat... ne kun ei onnistu samaan aikaan tehtäväksi. Sen takia varmaan en olekkaan koskaan innostunut lukemaan, ja telkkaria voi katsoa samaan aikaan. Nyt kirjat luettu ja puikot voi alkaa heilumaan :)

Valmiiksi olen jo saanut huovan, mutta kuvaa siitä en vielä viitsi julkaista, kun on menossa lahjaksi ja saaja ei ole sitä vielä saanut. Jääkukka huivista on tekemättä viimeinen eli päättelykerros. Sitten pingoituksen jälkeen saatte siitä kuvan. Päätin, että niin kauan kuin huivi on kesken, niin en aloita mitään uutta. Nyt kun se vihdoin valmistuu niin puikoille pääsee joko fabel dominoliivi tai miami frillabolero. Ihan päätökseen en vielä ole päässyt. Kesken myöskin puilla nukkaryijy ja sitä taidankin nyt lähteä nypläämään :)

Palataan taas!