Ihana kevät menossa ja kukkaostokset kovasti mielessä. Tänään kävin taas hakemassa lisää ja piha sen kun kaunistuu :) (Kun vain nurmikkokin rupeisi kasvamaan, koska piha myllättiin ympäri syksyllä). Nyt on laatikoissa ja amppeleissa vaikka mitä. Pakko laittaa pari kuvaa :) On ne niin nättejä...

No niin ja sitten aiheeseen... Nyt kun lahja on saajallaan niin voin julkaista kuvan. Synttärilahjaksi meni tämä sukulaiselle :) Värit hänen kotinsa mukaan ja saaja oli tyytyväinen :) Alussa tämän kutominen oli niiiin pakkopullaa, mutta sitten helpottui ja sain sen loppuun asti. Jotenkin oli vain niin vaikeaa seurata ohjetta ja vielä kun koko huopa kudottiin kahdella värillä... Lopputulokseen olen kuitenkin kovasti tyytyväinen.

Ja samaan kudonta kategoriaan... Kutomani nukkaryijy. Oli siinä ahertamista... mutta valmiiksi tuli tämäkin. Tuli juuri niin hieno kun olin siitä kuvan päähäni piirtänyt. Itse tein myös ohjeen ja sen mukaan "nypläsin" solmut paikoilleen. Koko on 50 cm x 65cm. Vielä on viimeistelyä jäljellä, reunat ja laikkaaminen mutta sitten valmis. Voin sitten vielä julkaista seinällä-kuvan :)

 

Ettei tulisi tämän pidempää postausta niin teenpä toisen valmistuneesta työstä puikoilta :)